In de afgelopen jaren heb ik Ewald in verschillende rollen meegemaakt; als adviseur, vice-voorzitter, trainer en sinds kort ook als opdrachtgever. Ik vind het mooi om te zien dat Ewald als persoon niet verandert, ongeacht welke rol hij vervult. Hij is communicatief sterk, schakelt snel, durft de vinger op de zere plek te leggen en heeft een bijzondere menselijke antenne. Ik vind het heel prettig om met Ewald samen te werken.

Paulien Schuiling

PS Regel&Zo

Ewald is een integere en geduldige coach. Een aangename kennismaking, prettig inquisitief en een buitengewone aanvliegroute tot problemen die uitkomst kan bieden, waar niet iedereen dat lukt.

Rob Tierolff

Ewald Jansen heeft de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen in 2018/2019 op haar verzoek begeleid bij het traject dat heeft geleid tot de ISO-certificering. Ik heb Ewald leren kennen als een betrokken professional die een planmatige manier van werken combineert met een grote mate van betrokkenheid. Daarbij schrijft hij flexibiliteit met hoofdletters. Ewald toonde zich telkens weer beschikbaar en schuwde het niet om het bestuur van de Stichting te confronteren met haar manier van werken. Doel daarbij was telkens weer om te komen tot kwaliteitsverbetering. Daarbij zette Ewald zijn eigen ruime netwerk op een efficiënte manier in.
Dat het certificeringstraject succesvol werd doorlopen, hebben wij dan ook voor een belangrijk deel aan Ewald te danken

Hans van der Esch

Voozitter , SKB

Ewald Jansen van Qtention heeft met ons mee gedacht om ons digitale klantvolgsysteem verder te ontwikkelen. We hebben nu het kwaliteitssysteem daarin geïntegreerd. Dat voldoet niet alleen aan de eisen die aan ons gesteld worden, maar biedt ook meerwaarde aan ons eigen werkproces.
Dat is goed gelukt. Het is heerlijk om te werken met een goed werkend werkproces waar het kwaliteitssysteem 1 op 1 deel vanuit maakt en waar je ook alle veranderingen en nieuwe ideeën meteen in kan verwerken. Dit stimuleert enorm om zaken die nog niet lekker gaan, expliciet te maken en ook in het systeem in te werken.
Dank voor je stimulerende bijdrage hieraan Ewald!
Jan en Clara

Rituelenwerkplaats