“Niemand verdwaalt op een rechte weg”

Goethe

Voor Organisaties

We beginnen met een (kosteloos en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. We bespreken de behoeften, wensen en het gewenste resultaat. Ook bespreken we een globaal tijdspad en maken een Plan van Aanpak. Tijdens het traject hebben we tussentijdse evaluatiemomenten. We werken gericht naar het einddoel toe.

Vertrouwen is voor mij een belangrijke basis om samen te werken. Zo ga ik ook om met informatie die ik zie en hoor. Ik behandel informatie vertrouwelijk. Gesprekken kunnen bij jouw organisatie plaatsvinden of op mijn kantoor te Groningen. Heeft jouw organisatie een hulpvraag? Ik help je graag. Wil je eerst meer informatie? Lees dan gerust verder of neem contact met me op.

Voor Jou

We beginnen met een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat er een klik is. Tijdens dit kennismakingsgesprek, het woord zegt het al, maken we kennis met elkaar. We gaan niet meteen de diepte in. We bespreken waar je tegenaan loopt, jouw verwachtingen, het gewenste resultaat en een tijdspad.

Na afloop beslis jij of je het traject wilt starten. Het traject start met informatie. We werken met ervaringen en gebeurtenissen uit jouw leven. Dit heeft jou gevormd. We bespreken jouw patronen en overtuigingen. Zo kan ik inschatten welke aanpak het beste bij jou past. We stemmen het plan af op jouw behoeften. Als er sprake is van meerdere trajecten/behandelingen, stemmen we dit op elkaar af.

Tijdens het traject houden we tussentijdse evaluatiemomenten. Zo werken we gericht naar het einddoel toe. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. We kunnen bij mij op kantoor (Groningen) afspreken of op een andere locatie. Heb jij een hulpvraag? Ik help je graag. Wil je eerst meer informatie? Lees dan gerust verder of neem contact met me op.